Project Description

Workshop Energetische Bewustwording

 

q

Ons lichaam bestaat uit verschillende lagen: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. In de huidige tijd is het belangrijk om deze lagen uit te lijnen door blokkades, programma’s, overtuigingen en de hieraan gekoppelde emoties en gevoelens op te ruimen.  

Deze reiniging is cruciaal om te resoneren met het energieveld van de aarde, die haar frequentie verhoogt en ons uitnodigt om ons aan te passen. Dit kan leiden tot verdichting en onbewustheid, of tot het aanpakken van de on-lichte frequenties en het helen en transformeren van onszelf. Dit kan zich uiten in veranderingen op het gebied van werk, relaties en fysieke sensaties, evenals verschuivingen in overtuigingen en waarden. 

Op deze dag van energetisch bewustzijn bieden Eelco en Susanne een veld van onvoorwaardelijke liefde aan. Wij nodigen jullie uit om verbinding te maken met het bewustzijn van de bron. Door middel van meditatie, Yin Yoga, Yin Danza en Theta-Nu heling initiaties. Hierdoor wordt het veld gereinigd en op cellulair en DNA-niveau opnieuw geprogrammeerd door het bronbewustzijn. Bronbewustzijn is het bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde, waar we vandaan komen en waar we naar terugkeren.  

Het uitgangspunt is dat hoe meer we het bewustzijn van de bron belichamen, hoe lichter, liefdevoller en zachter het leven wordt, met positieve uitwerkingen op het kwantumveld van ons leven. 

Wanneer: 29 april 2023

Tijd: 9:30 -17:00 uur

Waar:  Meerswal 9, 8759 LR Exmorra

Vergoeding: € 89

Harte groet: Susanne en Eelco

Wie is Susanne?.

q

q

Opgave of meer informatie; Yindanza of  bij mij