Project Description

Dordogne, Week van de Hartsverbinding

q

Onze wereld verandert snel en we zijn ons meer dan ooit bewust van de noodzaak om ons eigen levenspad bewust te bewandelen. Yin yoga, meditatie, bewust ademen, stilte wandelingen in de natuur, Danza en ceremonies kunnen ons daarbij ondersteunen.

Helma, Susanne en Eelco nodigen je uit om samen een onvergetelijke reis te maken naar de prachtige Dordogne, naar de authentieke boerderij in Saint Barthlemy de Bussiere. Hier kun je je laten faciliteren in je zoektocht naar jouw kernkwaliteiten en levenszaden die wachten om te ontkiemen.

Helma, Susanne en Eelco hebben elk hun eigen kernkwaliteiten die zij meenemen en delen tijdens deze week: liefdevol, afstemmend, speels, dansend, lichtheid, helder, kundig, authentiek en goed lachs. Samen creëren zij een veilige en liefdevolle omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontdekken.

Deze week draait om verbinding maken met je hart en het luisteren naar de verbinding tussen je lichaam, geest en ziel. Je hebt alle ruimte om te ontspannen, te lachen, te genieten van prachtige stiltewandelingen, Yin Yoga en de Danza van Suus en Helma, en natuurlijk van lekker eten en drinken. Bovendien kun je tijdens deze week andere zielen ontmoeten die je kunnen begeleiden op je reis naar die ene stille plek in jezelf, waar je de deur kunt openen naar jouw hart.

We hopen dat je deze bijzondere uitnodiging wilt aannemen en samen met ons op reis wilt gaan naar jouw kern. Voel je vrij om ons te benaderen met vragen of opmerkingen.

Waar:                        Dordogne, Saint Barthlemy de Bussiere

Wanneer:                 6- 11 Augustus 2023

Uitwisseling:           € 710, € 620 of € 530 (wat jij voor waarde er aan geeft)

Overnachtingen:     op de camping Du Lac a Saint Mathieu

Eigen tent, caravan, camper ( € 15.50 per nacht, 2 pers, plek, auto en elektriciteit )of

een yurt of een gite Tel: 0033 555 00 30 26

Wil je een nog meer een indruk krijgen van deze week? Klik hier voor een filmpje

Meer info:

Interesse? Neem contact met me op.

q