De behandeling door Eelco Griep

Op verschillende manieren wordt er voor de behandeling een diagnose gesteld. Tijdens je eerste bezoek krijgt je een groot aantal vragen over allerlei aspecten van je gezondheid. Naast vragen over huidige- en vroegere aandoeningen, ziekten, klachten en behandelingen krijgt u ook vragen over uw eetlust, uw mentale toestand, uw eetgewoontes, uw stoelgang, uw slaappatroon en bij vrouwen over de maandelijkse cyclus.

Door de kwaliteit van de pols te meten en door de buikzone op verschillende plaatsen te palperen wordt de hoeveelheid en kwaliteit van de energie in de organen, weefsels en structuren bepaald. Dit noemen we wel de pols en HARA diagnose. Tevens geven de houding, gelaatskleur, stem en ogen een beeld van hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat.

Na het stellen van de diagnose wordt de behandelingsmethode bepaald en uitgelegd en kun je advies krijgen over eet-, leefgewoontes en lichaamsoefeningen. Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Een ontspannende (massage) behandeling is natuurlijk ook mogelijk.

De behandelingen kunnen bestaan uit Acupunctuur, Shiatsu (massage), Cranio-sacraal, Yin yoga houdingen, cuppen, moxa, eetadvies en levensadvies,

Wanneer de eerste behandeling als positief wordt ervaren, wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Als er tijdens de volgende zes behandelingen geen verandering optreedt in je klacht(en) ben ik niet de juiste persoon op dat moment voor je en wordt er overlegd over wat de volgende stappen zijn om je gezondheid te verbeteren en wie jou beter kan begeleiden.

Ook kun je het advies krijgen om een Braveman fitheidstest in te vullen. Met deze Innovatieve Fitheidstest krijg je inzicht in de status van de vier belangrijkste neurotransmitters. Welke dat zijn en welk effect ze hebben op je lichamelijke en mentale fitheid, reactiesnelheid, spierbesturing, motoriek, immuunsysteem, geheugen, aandacht, concentratie, focus, persoonlijkheid en je gevoel.

Uiteraard wordt alles duidelijk uitgelegd. Misschien is een behandeling bij mij niet alleen een weg naar een betere gezondheid maar kom je in aanraking met “waarheden” die je nog niet gewend bent.

Doordat de ontwikkeling van de technologie erg snel gaat worden er steeds meer bewijzen gevonden voor de werking van acupunctuur, shiatsu en andere vormen van energetisch begeleiden.

Ik werk al zins 2005 als therapeut en behandel alle leeftijden. De jongste die ik heb behandelt was een paar minuten oud en de oudste 88 jaar. Wat een cadeau om te mogen verbinden en te leren door een aanraking!

Hieronder enkele specialisaties van klachten die ik behandel.

Neem voor meer informatie contact  met mij op.