De behandeling door Eelco Griep

Na het stellen van de diagnose wordt de behandelingsmethode bepaald en uitgelegd. U kunt advies krijgen over eet-, leefgewoontes en lichaamsoefeningen. Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Mijn behandelingen kunnen bestaan uit Acupunctuur, Shiatsu (massage), Cranio-sacraal, Yin yoga medicine, cuppen en moxa.

Indien de eerste behandeling als positief wordt ervaren, wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Als er tijdens de volgende zes behandelingen geen verandering optreedt in uw klacht(en) ben ik niet de juiste therapeut op dat moment voor u en wordt er overlegd over wat de volgende stappen zijn om uw gezondheid te verbeteren. Tijdens de behandeling ligt u op een futon (een katoenen matras) of op een behandeltafel. U wordt aangeraden gemakkelijke kleding te dragen zoals een trainingspak en minimaal een uur voor de massage niet of weinig te eten. Voor en na de massage raad ik u af alcoholische dranken of koffie te nuttigen. Aanbevolen wordt na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.

Al mijn behandeltechnieken hebben tot doel energie in beweging te brengen en het helende vermogen van het lichaam te activeren. Aan het eind van de behandeling krijgt u eventueel lichaamsoefeningen mee.

Ook kunt u advies het advies krijgen om een Braveman fitheidstest in te vullen. Met deze Innovatieve Fitheidstest krijg je inzicht in de status van de vier belangrijkste neurotransmitters. Welke dat zijn en welk effect ze hebben op je lichamelijke en mentale fitheid, reactiesnelheid, spierbesturing, motoriek, immuunsysteem, geheugen, aandacht, concentratie, focus, persoonlijkheid en je gevoel.

Uiteraard wordt alles duidelijk uitgelegd. Misschien is een behandeling bij mij niet alleen een weg naar een betere gezondheid maar komt u in aanraking met “waarheden” die u nog niet gewend bent.

En gewoon een ontspannende behandeling is ook mogelijk.
Neem voor meer informatie contact met mij op.