Mijn naam is Eelco Griep

Sinds 2005 heb ik een praktijk in alternatieve geneeswijze. Tegenwoordig ben ik werkzaam in het pand van Allcad Sneek. Ik ben niet altijd werkzaam geweest in de alternatieve geneeswijze. Via een omweg, werken in de techniek, op  boortorens, bij de marine en monteur in de jachtbouw, ben ik een andere richting opgegaan. De werking van het  menselijk lichaam en vooral de energetische kant had ook mijn interesse en dit is uitgegroeid tot iets veel groters.

Eén van mijn passies is werken als begeleider van mensen op hun levenspad. Ze ondersteunen naar een betere gezondheid door het beïnvloeden van informatie door een aanraking, naald of een woord.

Velen denken dat de hersenen in het lichaam de basis zijn van de informatie (bewustzijn) in het lichaam. Niets is minder waar. De wetenschap heeft aangetoond dat informatie in het hele lichaam zit en zelfs buiten ons lichaam begint. De informatie wordt ontvangen en doorgegeven door het zenuw- en spierstelsel, de bloedsomloop en de immuunsystemen, het netwerk van bindweefsel en andere biologische systemen. Recente studie heeft aangetoond dat naast de hersenen het bindweefsel ook verantwoordelijk is voor de coördinatie van communicatie.

Acupunctuur, shiatsu, maar ook cranio-sacraal zijn middelen om die informatie te beïnvloeden en daardoor ook de deling van de cellen. Op deze manier kunnen we het herstellend vermogen van het lichaam beïnvloeden  maar ook de mentale toestand.  Door de informatie te beïnvloeden in samenwerking met het aanvullen van de juiste bouwstoffen, die het lichaam nodig heeft, zal dit sneller gaan.

Naast behandelaar ben ik Yin Yoga docent bij De Werkplaats in Joure en geef ik instructie aan Yinyoga docenten gegeven bij Sanayou. Ook geef ik diverse workshops.

Neem voor meer informatie contact met mij op.