Klanten vertellen

q

De combinatie van wijsheid over het fysieke lichaam en het energetisch lichaam, maken jouw behandeling zo helend. Je zou wat mij betreft in plaats van acupuncturist daarom ook gerust heelmeester onder je naam mogen zetten.

q

Ik ben nu 7 maanden na mijn behandelingen bij Eelco Griep nog steeds van mijn klachten af. Het was allemaal zeer fijn en ik vond het erg goed hoe je mij in het begin goed gerust stelde!”

Marianne

q

“Ik heb lang last gehad van pijn aan mijn rug en aan mijn nek. Deze gingen maar niet weg, wat ik ook probeerde. Pijnstillers hielpen wel, maar deze symptoombestrijding is voor mij geen juiste, blijvende oplossing. Toen ging ik verder kijken en kwam ik via een goede kennis bij Eelco terecht die mij behandeld heeft met acupunctuur. Ik snap het nog steeds niet. In ieder geval erg bedankt!”

Jan

q

Vroeger werd mijn rug één keer per jaar uit elkaar gerukt en dan had ik 3 dagen veel pijn en dan een paar maanden nergens last van. Maar de pijn kwam steeds terug. Toen kwam ik terecht bij Eelco Griep. Shiatsu. Watte? Doe het, ook als je er niet in gelooft. Want van zeggen ga je niet geloven. Van (laten) doen wel.

Eelke

q

In september 2018 heb ik Eelco leren kennen. Ik sportte bij Nije Balans en besloot eens een yin yoga les van hem te volgen die hij daar geeft op de dinsdagochtend.

Ik voelde me meteen erg prettig en vertrouwd in de les en kon me goed ontspannen. Dit was voor mij erg fijn, ik had namelijk al een tijd last van mijn schouder en lag vooral te vechten op een matje tijdens andere yoga lessen. Nu ervoer ik echter rust, mede door de rustige manier van lesgeven en Eelco zijn kalme stem.

Nadat ik een aantal lessen had gevolgd besloot ik ook een afspraak met Eelco te maken om te kijken wat hij voor mijn schouder zou kunnen doen. We zijn gestart met een aantal behandelingen en na wat sessies met o.a. acupunctuur en cupping bemerkte ik veel verbetering in mijn schouder.

Achteraf bleek ik een ander probleem te hebben, namelijk een cyste in mijn hypofyse. Alle tijd tussen mijn pijnlijke schouder en deze diagnose ben ik maandelijks bij Eelco onder behandeling gebleven. Tijdens onze sessies heb ik bijzondere dingen mogen ervaren, ik raakte soms echt diep in meditatie en heb dingen gezien en gevoeld die ik niet eerder had ervaren.

Ook na mijn reguliere behandeling, een operatie, heb ik nog een aantal sessies met Eelco gedaan. Ik ben er van overtuigd dat die sessies hebben bijgedragen aan mijn snelle herstel.

Eelco speelt ook goed in op de persoon, ik ben een nuchtere Friezin die zich bezig houdt met de biochemie van het menselijk lichaam en werkt met wetenschappelijk onderzoek, maar door de gesprekken met Eelco heb ik ook meer verbinding kunnen maken tussen dat deel en het deel van ons bestaan wat we niet kunnen zien, alleen kunnen voelen.

Ik waardeer Eelco als therapeut en als mens, hoewel we beiden werkzaam zijn in het complementaire veld op compleet verschillende gebieden heb ik een diepe connectie ervaren en veel wederzijds respect.

Roelie