Energetisch Bewust-Zijn,

Door middel van specifiek afgestemde Meditaties, Yin yoga,  Yin Danza, Chakra heling en Energetisch opschoning van Vitale organen, Meridianen en Aura’s d.m.v. Theta Heling ,Nu methode kan er in het Bewust – Zijn een Frequentie verhoging plaatsvinden.

Deze Frequentie verhoging (verschuiving) is voelbaar zowel in het fysieke lichaam (stoffelijkheid) als in het Astrale, Aura veld (niet stoffelijk) lichaam.

Wanneer het Bewust-Zijn in Frequentie verhoogt is dan zullen lagere Frequenties zoals bijv.; Emoties als Jaloezie, afgunst en weerstand minder vat hebben op je gedachtes en het Emotionele lichaam, Chakra’s hebben, Maar ook op het Fysieke lichaam en ons Immuun systeem zullen lagere Frequenties zoals virussen, bacteriën en ziekte kiemen minder vat hebben.

Wat wordt er bedoelt met  Frequentie verhoging? Hiervoor is iets meer informatie nodig over de Kwantumfysica;

Kwantum Fysica is wetenschap en zegt; Alles is energie ,alles Jij /Ik/ materie bestaat voor meer dan 99,999…% uit energie… en ook de ruimte tussen onze cellen is niet leeg. Alles is energie!!!. Dit heeft niks met iets boven natuurlijks te maken, het is iets heel natuurlijks. Misschien herken je dat wanneer je een ruimte binnen loopt dat jij de sfeer voelt, proeft en/ of ruikt? Dat is Energie….

Als alles energie is en voor 99,999….% uit holle ruimte bestaat hoe kan het dan dat we ons fysieke lichaam als een vaste werkelijkheid ervaren? Het brein is degene die de vertaler is van de energie in en om ons heen. Door opvoeding, het leven op zich ervaringen, jou genetisch materiaal die je van je ouders en voorouders hebt mee gekregen, zijn er referenties gemaakt in jou brein, cellen en DNA. Je zintuigen pakken de energieën op en lezen deze door jou referentie bril! Immers je kijkt niet met jou ogen, maar door jou ogen, je ogen nemen frequenties van licht op en jou brein vertaalt deze, en maakt er een energie projectie van waardoor jou fysieke realiteit in 3 d ontstaat, als een hologram. Nu zijn jou ogen niet de enige zintuigen die we gebruiken, ook geluid, geur en tastzin zijn geleiders van informatie voor ons brein.

Wij  mensen leven van binnen naar buiten, niet van buiten naar binnen, we zijn creërende wezens soms bewust, meestal onbewust. We creëren dus onze eigen ervaringen, om te leren?( een levensles) Te groeien in bewust zijn.? Wij  (Eelco, Susanne) voelen dat dit zo is.

Als wij creërende wezens in staat zijn iets on harmonieus te creëren voor ons zelf, dan zijn wij creërende wezens even zo in staat om iets heel harmonieus te creëren.

Hierdoor wordt het leven meer in het hier en nu ervaren en zo genaamde moeilijkheden die het leven te bieden heeft worden met meer veerkracht aangegaan. Het zelfhelende en creërende vermogen wordt meer Bewust beleefd.

Wij zetten een krachtig energetisch energie veld neer van onvoorwaardelijke liefde waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende Spelende en verbindende, veilige manier gaan wij  je mee nemen op een reis naar een positieve verandering in  jou kwantum veld.

 

Wat is de verrijking tijdens de 3 daagse op het Zonnehuis te Exmorra

Yin yoga, Yin Danza , Chakra heling en Energetisch opschoning van Vitale organen, Meridianen en Aura’s d.m.v. Theta Heling. Op zondag een zweethut ceremonie

2 overnachtingen op een van de 4 slaapruimtes

Ontbijt, lunch en diner

En heel veel bewustzijns- vergroting en plezier !!!

Wanneer oktober 2021

Vergoeding € ??

Aankomst vrijdag tussen 9:00 – 9:30

Einde Zondag 18:00 uur

Voor meer informatie: www.eelcogriep.nl/contact/, www.hetzonnehuis.nl/faciliteiten/