Helingshut

/Helingshut
Helingshut2022-03-29T10:12:41+00:00
We organiseren weer een ceremonie van de nieuwe tijd. Een zachte, liefdevolle gemengde reinigingsceremonie. De hoeder van het vuur is Eelco. Kees en Susanne zijn de watergieters en begeleiden de ceremonie in de hut.
Over de ceremonie
De hut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de gehele wereld verspreid te vinden, bij de indianenstammen in Noord-Amerika maar ook op andere plekken in de wereld, zoals bijvoorbeeld in Siberië. Ook in Friesland zijn nog resten gevonden van hutten. De hut bestaat uit wilgentakken die tot een koepel zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met wollen dekens zodat het binnen aardedonker wordt. De ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat je lichaam en geest kan reinigen en je op vele niveaus kan voeden en bewust maken.
Ceremonie in de vernieuwing
Er is een vorm ontstaan waarbij we de oude prachtige kennis van de ‘zweet’ hut verbinden met nieuwe elementen. En dat voelt lichter, vrijer en speelser. We maken naast oude liederen ook gebruik van nieuwe liederen. Verbinding staat centraal, in deze tijd waarin het meer dan ooit belangrijk is in de verbinding met elkaar te blijven waar verdeeldheid soms op de loer ligt. Wij willen je meenemen in de diepte van jezelf, in verbinding met jou en de ander.
Heb je interesse, laat het ons weten!
Warme groet Annemarie, Susanne, Kees en Eelco
Voor meer info of opgeven:
info@hetzonnehuis.nl 0515-233567
Aho!
 
Voor wie is het:       Voor iedereen
Plaats:                         Meerswal 9, 8759 LR Exmorra, Nederland

Wanneer:                   14 mei

Tijd:                              09.00 – 18.00 uur
Vergoeding:               € 89,00

Opgave of vragen:   Contact