Project Description

Workshop Energetisch Bewust-Zijn

q

Elk mens kan zich meer energetisch bewust worden, dit is o.a. mogelijk door specifiek afgestemde meditaties, Yin yoga, Yin Danza en Chakra healing. Door energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta Healing – Nu methode kan er in het Bewust-Zijn een frequentie verhoging plaatsvinden. Deze frequentie verhoging is voelbaar, zowel in het fysieke (stoffelijk) lichaam, als in het astrale aura veld (niet stoffelijk lichaam).

Wanneer het Bewust-Zijn in frequentie verhoogd is, dan zullen lagere frequenties zoals emoties, bijvoorbeeld jaloezie, afgunst en weerstanden, minder vat op je gedachtes, het emotionele lichaam en chakra’s hebben.  Ook op het fysieke lichaam en ons immuunsysteem zullen lagere frequenties zoals virussen, bacteriën en ziekte kiemen minder vat hebben.

Wat wordt er bedoeld met frequentie verhoging? Hiervoor is iets meer informatie nodig over de kwantumfysica. Kwantumfysica is wetenschap en zegt: alles is energie, alles, jij/ik/materie bestaat voor meer dan 99,99 % uit energie, ook de ruimte tussen onze cellen is niet leeg. Alles is energie! Dit is niet bovennatuurlijk, het is juist heel natuurlijk. Misschien herken je dat wanneer je een ruimte binnen loopt, dat jij de sfeer voelt, proeft en/of ruikt? Ook dat is energie.

Als alles energie is en voor 99,99 % uit holle ruimte bestaat, hoe kan het dan dat we ons fysieke lichaam als een vaste werkelijkheid ervaren? Het brein is de vertaler van de energie in en om ons heen. Door opvoeding, het leven op zich, ervaringen, het genetisch materiaal wat je van je ouders en voorouders hebt meegekregen, zijn er referenties gemaakt in jouw brein, cellen en DNA. Je zintuigen pakken de energieën op en lezen deze door jouw referentie bril! Immers je kijkt niet met jouw ogen, maar dóór jouw ogen. Je ogen nemen frequenties van licht op, jouw brein vertaalt deze, en maakt er een energie projectie van waardoor jouw fysieke realiteit in 3D ontstaat, als een hologram. Nu zijn ogen niet de enige zintuigen die we gebruiken, ook geluid, geur en tastzin zijn geleiders van informatie voor ons brein.

Wij mensen, leven van binnen naar buiten, niet van buiten naar binnen. We zijn creërende wezens, soms bewust, meestal onbewust. We creëren dus onze eigen ervaringen, om te leren en te groeien in ons bewust zijn? Als wij creërende wezens in staat zijn iets onharmonieus te creëren voor onszelf, dan zijn wij creërende wezens ook in staat om iets heel harmonieus te creëren. Hoe bewuster je hiervan wordt, bent, hoe meer het leven in het hier en nu wordt ervaren, en de zogenaamde moeilijkheden die het leven te bieden heeft, worden met meer veerkracht aangegaan. Het zelfhelende en creërende vermogen wordt meer Bewust beleefd.

Wat is de verrijking tijdens de 3-daagse:

Wij zetten een krachtig energetisch energieveld neer, van onvoorwaardelijke liefde, waardoor heling en transformatie plaats kunnen vinden. Op een uitnodigende, spelende en verbindende, veilige manier gaan wij je meenemen op een reis naar een positieve verandering.

Yin yoga, Yin Danza, Chakra heling, Innerlijk kind werk en energetische opschoningen van vitale organen, meridianen en aura’s d.m.v. Theta – Nu Heling.

De thema’s die aangeraakt worden zijn: angsten, Het innerlijk kind en Leef je leven

2 overnachtingen

Ontbijt, lunch en diner

Op de 3e dag een zweethut ceremonie met Annemarie

En heel veel Bewustzijns vergroting en plezier!!!

Wanneer: 18,19 en 20 maart 2022

Waar: Het Zonnehuis, Meerswal 9, 8759 LR Exmorra,

Aankomst: vrijdag tussen 9:00 – 9:30

Einde: Zondag 17:00 uur

Vergoeding: € 485

Hoe gaan we dat doen:

Tijdens de weekend workshops “Energetisch Bewust-Zijn” zal er gebruik worden gemaakt van Meditatie, Yin Yoga, Yin Danza, Innerlijk kind werk en Theta-Nu Heling, en een Zweethut ceremonie. Na afloop, krijg je een Syllabus met naslag werk van al het ervarene.

Voel je uitgenodigd en welkom om samen het krachtveld van Energetisch Bewust-Zijn te ervaren met ons! Wij kijken naar jou uit!

Wie is Susanne?

Vrijdag Inloop v.a 9.30 uur 10 uur begin ceremonie. We gaan deze dag door tot 18.30 uur.

Zaterdag 9:30 – 13:00   en 14:30 – 18:30 uur

Zondag 10:00 – 17:00 uur

Elke dag zal er een lunch en avondeten verzorgd worden door Anne-Marie en deze zal Vegetarisch en of Veganistisch van aard zijn.

We hebben er heel veel zin in!

Harte groet: Susanne en Eelco

q

q

Opgave of meer informatie; Yindanza of  bij mij